Köksrenovering

Jobbar i hela Skåne så som ex. Helsingborg, Malmö

Köksrenovering Helsingborg

Jag, Mikael Hall jobbar med det mesta inom bygg men har specialiserat mig på kök och andra inredningar samt renoveringar i samband med köksbyte. Med närmare 30 år i branschen så har jag både yrkeskunnande och branscherfarenhet som gör att jag kan vara din hjälpande hand när ni bestämmer er för att göra en köksrenovering.

Jag har också möjligheten att ta fram bänkskivor i trä på plats vilket innebär att du kan få det kök som du verkligen vill ha. Det är nästan bara fantasin som sätter gränser. Det nära samarbetet med Smedstorps Kök från Österlen gör att du har ett stort sortiment att välja från när du vill renovera ditt kök.

Husförädlare Hall jobbar i hela Skåne i städer så som Helsingborg, Malmö m.m. och jobbar både mot privatpersoner och företag. Är du privatperson så glöm inte ROT-avdraget som du kan spara en rejäl slant på.

Kontakta oss

Kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring en eventuell köksrenovering eller om du har andra frågor eller funderingar som rör ditt byggprojekt. Vi kan agera bollplank under hela processen och ser till att du får den hjälp du behöver. Inget jobb är för stort eller för litet och givetvis har vi alla försäkringar och garantier som branschen kräver.